KOOL WTF HIP

Front-man-ul Slayer, Tom Araya: "America a ajuns o naţiune de plângăcioşi"

Acesta povesteşte despre incidentul pozei cu membrii trupei si Trump pe Instagram

Vocalistul şi basistul Slayer, Tom Araya spune într-un interviu pentru radioul chilian Futuro, că America a ajuns o naţiune de plângăcioşi în urma alegerii lui Donald Trump ca preşedinte.

Acesta a mai adăugat că nu puţini sunt cetăţenii acestei ţări care "nu mai pot să râdă nici măcar de ei înşişi", pentru ca "au înebunit cu toţii" şi par "să nu mai aibă nici un drum".

Această declaraţie vine în contextul istoriei recente, când, în ianuarie, doar cu o zi înainte de înscăunarea lui Trump la Casa Albă, Araya a postat pe contul de Instagram oficial al trupei, o poză trucată cu membrii Slayer şi preşedintele ales al Statelor Unite, fapt care a atras comentarii de-a dreptul feroce împotriva trupei.

"Am fost uimit de feed-back, am crezut că este amuzant, că oamenii vor râde. Nu l-am susţinut pe Trump, n-am susţinut-o nici pe Hillary. Şi, până la urmă, cânt în Slayer. Slayer mai enervează oamenii"

Paul Bostaph, toboşarul Slayer, a declarat anul trecut despre Trump că este "cea mai mare glumă pe care a văzut-o în viaţa lui".

Nici chitaristului Kerry King nu-i place preşedintele Statelor Unite, numindu-l "cel mai mare mincinos pe care l-a dat politica vreodată".

De asemenea, chitaristul Gary Holt împărtăşeşte opinia lui King, spunând că acesta este un "mincinos în serie".

Sursă Blabbermouth

Share pe Facebook