KOOL WTF HIP

Chitaristul Metallica,Kirk Hammett, în război cu Donald Trump

Chitaristul Metallica este scandalizat de preşedintele SUA privind problema încălzirii globale

Cu toate că James Heftield a anunţat înainte de lansarea noului disc Hardwired...to Self Destruct că trupa vrea să stea departe de subiecte care sunt menite să dezbine oamenii, cum ar fi politica, colegul său, Kirk Hammett a intrat in razboi cu Donald Trump privind declaraţiile acestuia pe tema incălzirii globale şi faptul aceasta e nimic altceva decât o farsă pusă la cale de China.

Ce-ţi spune o astfel de declaraţie despre acest personaj? Ce basme are in cap omul ăsta?” s-a aratat Hammett  contrariat într-un interviu pentru Billboard.

"Pentru mine, un lider bun este cineva cu integritate, onestitate şi altruism, şi cu o constinţă generala a ceea ce este bine şi ce e rău. Noi nu avem aşa cea la conducerea SUA in momentul de faţă şi asta mă face sa fiu foarte să văd ce se va întâmpla. Iar dacă se va întâmpla ca ceva să nu fie în regulă, voi fi super vocal cu privire la aceasta, pentru prima oară în viaţa mea " a continuat acesta.

"Pentru mine, un lider bun este cineva cu integritate, onestitate şi altruism, şi un sentiment general de ceea ce este bine şi ce e rău. Noi nu avem asta în conducerea noastră, chiar acum, şi asta mă pune într-o stare de conştientizare şi atenţie, şi mă pune într-o stare de aşteptare şi să vedem ce se va întâmpla. Dar, dacă se întâmplă ceva care nu sunt în regulă, voi fi super vocal cu privire la aceasta, pentru prima oară în viaţa mea ", a continuat acesta.

Eu cred în corectitudine. Eu cred în şanse egale şi eu cred că toată lumea este egală. Tipul ăsta nici măcar nu crede în asta! El nu crede că toată lumea este egală" a mai adaugat Kirk Hammet despre Trump.

Share pe Facebook