KOOL WTF HIP

Chitaristul Ritchie Blackmore ar vrea să cânte în ultimul concert Deep Purple

El este compozitorul celebrului riff "Some On The Water"

Compozitorul celebrului riff Smoke On The Water, chitaristul Ritchie Blackmore, s-a arătat deschis ideii de a cânta cu Deep Purple în ultimul lor concert din turneul de adio, The Long Goodbye, dar se îndoieşte că acest fapt se va întâmpla.

"Dacă sunt interesaţi şi datele noastre de concerte nu se suprapun, mi-ar placea să cânt cu ei în ultimul concert al trupei de dragul vremurilor apuse", a declarat acesta pentru Germany’s Rock N Roll Reporter.

Blackmore a părăsit trupa în 1993, însă având în vedere unele comentarii ale foştilor săi colegi, puţin probabil că acestă să mai împartă scenă cu ei.

"Nu cred că foştii mei colegi sunt interesaţi de propunerea mea. Am rămas prieetni, dar de 20 ani eu îşi cântă muzica lor, eu pe a mea. Nu cred că vom mai cânta împreună. Managementul lor sigur nu o dorească vreo colaborare cu mine, chiar şi pentru un singur show, sunt sigur de asta", a concluzionat Blackmore.

Blackmore a fost invitat alături de Deep Purple în 2016 în Rock And Roll Hall Of Fame, dar speranţele pentru vreo reunire, fie ea şi temporară, s-au năruit după ce vechiul manager al trupei, Bruce Payne, i-a interzis chitaristului participarea la ceremonie.

Într-un interviu acordat publicaţie Rolling Stone în 2014, Ian Gillan a declarat că o revenire în trupă a lui Blackmore este „de neconceput“, iar bateristul Ian Paice a declarat recent că nu crede "viaţa lui Ritchie ar mai frumoasă" alături de ei.

Sursă: TeamRock

Share pe Facebook