KOOL WTF HIP

Chris Cornell, liderul trupelor Soundgarden şi Audioslave, a murit la doar 52 ani

Prima ipoteză şocantă a poliţiei din Detroit

Liderul trupelor Soundgarden şi Audioslave, Chris Cornell, a murit la doar 52 ani, conform Associated Press.

Decesul lui Cornell a fost brusc şi neaşteptat. Nu se cunosc cauzele morţii sale. Conform publicaţiei Variety, prima ipoteză a poliţiei din Detroit este suicidul.

Cu câteva orie înainte vocalistul avusese un concert cu Soundgarden la Fox Theatre în Detroit unde a cântat nu mai puţin de 20 piese. Reprezentatul de presă al acestuia, Brian Bumbery, a declarat presei că familia acestuia a cerut discreţie.


Chris Cornell a fost cunoscut ca front-man al celebrei trupe de grunge din Seattle, Soundgarden, cu care a cântat din 1984 până în 1997 şi din 2010 până în prezent. Albumul Soundgarden din 1994, Superunknown, a ajuns No.1 în Statele Unite pentru nouă milioane de copii vândute.

În anii 2000, împreună cu foştii membrii Rage Against The Machine, Cornell a înfiinţat trupa Audioslave, alături de care a înregistrat trei albume între 2002 şi 2006. De asemenea, acesta a mai scos patru albume solo, dintre care cel mai recent este Higher Truth din 2015. La începutul anului, acesta a colaborat cu Sting pentru o serie de piese Soundgarden şi Police pentru un concert de caritate.

Share pe Facebook