KOOL WTF HIP

Coma a lansat clipul piesei “Montagne Russe”

Piesa este cel mai nou single extras de pe albumul Coma, Orizont, “cel mai frumos album de pe pământ”, lansat la finalul anului 2016.

Videoclipul animat al piesei Montagne Russe a fost realizat în cadrul atelierului intensiv de animaţie Animation Worksheep, ediţia a 9-a, ce a avut loc între 1-22 septembrie la Centrul International de Cercetare şi Educatie în Tehnologii Inovativ CreativeCINETic, înainte de a douăsprezecea ediţie a Festivalului de Film de Animaţie Anim'est.

Animation Worksheep este singurul atelier de film de animaţie din România, organizat de Asociaţia ESTENEST şi powered by Anim'est.

Din echipa care a lucrat la videoclip sub îndrumarea trainerilor Dan Panaitescu şi Mihai Păcurar fac parte: Aliona Ciobanu, Andrei Berculescu, Andrei Ebîncă, Cosmin Tiţa, Darie Calnegru, Ion Aramă, Laura Comănescu, Laurenţiu Brătan, Luminiţa Dumitrache, Matei Monoranu, Radu Pop, Vlada Popa şi Vlad Ilicevici.


 

Orizont spune povestea Coma şi leaga toate emoţiile din ultimii ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară şi aşteptată şi este disponibil în format fizic şi digital, pentru streaming şi download, pe toate platformele, aici.

Coma înseamnă:
 
Cătălin Chelemen - voce
Dan Costea - voce/ chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu -  bass
Răzvan Albu - tobe
Matei Tibacu-Blendea - chitară

Share pe Facebook