KOOL WTF HIP

Concert Hans Zimmer - Live în Praga pe marele ecran la Bucureşti

Proiecţia va avea loc la sfârşitul lunii martie

Un concert energic al unuia dintre cei mai cunoscuţi compozitori de muzică de film se vede la Happy Cinema pe 25 martie de la ora 18:00

Show-ul din Praga face parte din cel mai recent turneu european al lui Zimmer şi s-a bucurat de un success de public enorm în capitala Cehiei. Compozitorul se desfăşoară pe scenă împreună cu alţi 72 de muzicieni ce formează un cor, alături de o orchestră simfonică, de excelentul său backing band ce îl include pe Johnny Marr (ex. The Smiths) şi de mulţi alţi prieteni şi colaboratori apropiaţi ai săi.



Spectacolul susţinut în faţa unei mulţimi de 17.000 de persoane reuneşte cele mai faimoase melodii din cariera lui Zimmer, un muzician câştigător de Oscar. Complexitatea muzicii este dublată de cea a spectacolului de lumini şi de calitatea producţiei audio. De la Piraţii din Caraibe la The DaVinci Code sau The Dark Knight, cariera lui Zimmer s-a intersectat foarte des cu cele mai de succes producţii cinematografice ale unor regizori precum Ridley Scott, Michael Bay şi Christopher Nolan - alături de care a lucrat pentru recentul Dunkirk.

Acest concert oferă fanilor muzicii de film ocazia perfectă de a-l vedea pe compozitor în elementul lui, într-un show realizat la cea mai înaltă calitate.

Printre melodiile interpretate în cadrul Hans Zimmer Live în Praga se numără temele muzicale din: Gladiatorul, Interstellar, Codul lui da Vinci, Piraţii din Caraibe, Sherlock Holmes, Trilogia The Dark Knight, Regele Leu, Rain Man, Driving Miss Daisy şi multe altele.

Durata spectacolului: 2 ore şi 19 min

Preţ bilet: 26 lei

Share pe Facebook