KOOL WTF HIP

Conflictual-compulsivul Morrissey acum se ceartă cu poliţia italiană

Fostul lider The Smiths susţine c-a fost ameninţat cu arma

Cunoaşteţi tipul ală de invidizi care te enervează într-atât de rău încăt îţi vine să-i pocneşti fac un scandal teribil, nefăcând altceva decât să se dea victimele circumstanţelor pe care ei le crează? Cam aşa pare şi povestea de mai jos:

Săptămâna aceasta, nepotul lui Morrissey, Sam Esty Rayner, a postat un mesaj pe contul său de Facebook, conform căruia unchiul săul a fost terorizat în jur de 35 minute de un ofiţer de poliţie în Roma.

Într-o declaraţie de presă, fostul vocalist The Smiths, Morrissey, a confirmat cele scrise de nepotul său.

"Am fost deliberat terorizat de un poliţist italian, care nu a vrut să se identifice, dar care avea pe motocicletă numaărul G2458. N-am încălcat nicio lege şi am fost suspicios la intervenţia acestuia. Ofiţerul şi-a deblocat arma şi a ţipat la mine. Mi-au sărit nişte oameni în ajutor. Întâmplarea a avut loc în faţa unui magazin Nike, unde mai mulţi oameni au filmat ieşirea isterică a ofiţetului de poliţie. Cred că m-a recunoscut şi a vrut să ma sperie. N-am dat înapoi, deşi am crezut la un moment dat că o să mă împuşte. Îi sfătuiesc pe oameni să se ferească de acest individ periculos. Ar putea să omoare pe cineva."

Publicaţia italiană La Republica a publicat declaraţia oficială a poliţiei, în care se subliniază că Morrissey şi nepotul său au fost opriţi pentru că au încălcat regulile de circulaţie. Raportul poliţiei neagă faptul conformă căruia fostul lider The Smiths a fost ameninţat cu arma.

Sursă: NME

Share pe Facebook