KOOL WTF HIP

Deadeye Dick lansează noul album "Crestfallen"

Evenimentul are loc pe 15 septembrie @ Quantic

Deadeye Dick revin pe scenă cu forţe proaspete şi un nou album. După o pauză de 2 ani, trupa se pregăteşte pentru lansarea celui de-al doilea album.

Evenimentul va fi marcat de un concert ce va avea loc pe 15 septembrie în club Quantic, avându-i ca invitaţi pe Ropeburn şi Blacksheep.

În urmă cu ceva timp, Deadeye Dick şi-a suspendat activitatea pentru o perioadă nedeterminată, perioadă în care s-au întâmplat multe, printre care şi pierderea tobarului Dorin Costea – Delfinul. Din aceste motive, Deadeye Dick nu a mai păşit pe scena românească timp de 2 ani de zile.

Odată cu această lansare, trupa va anunţa şi cei doi membri noi, respectiv la tobe şi la bass.

Albumul, intitulat Crestfallen, este în sine o gură de aer proaspăt atât pentru scenă, cât şi pentru trupă. Din punct de vedere liric, noul album este un amalgam de trăiri şi stări prin care trecem la nivel personal sau colectiv ca fiinţe umane, experienţe care ne formează, ne ajută sau ne distrug.

Sound-ul Deadeye Dick de pe Crestfallen este o expresie a influenţelor muzicale pe care fiecare membru  din trupă le-a avut într-un anumit moment, totul rezultând într-un stil eclectic, disfunctional pe alocuri, dar care oferă o perspectivă diferită asupra modului în care cinci oameni se pot exprima într-o piesă de trei minute.

Atât albumul, cât şi evenimentul, îi sunt dedicate lui Dorin.

Share pe Facebook