KOOL WTF HIP

Depeche Mode îşi va re-înregistra hiturile din 80 şi 90 cu sound-ul actual

Trupa va cânta pe 23 iulie la Cluj.

Se pare cu nu sunt foarte mulţi pasionaţi de Depeche Mode care să ştie cam cum suna trupa înainte de 1993, motiv pentru care membri ei s-au decis să reînregistreze hiturile din acea vreme cu sound-ul pe care trupa îl are acum. N-ar fi o idee rea.

Martin Gore este de aceeşi părere:

"Sound-ul nostru s-a schimbat atât de mult în ultimi ani încât despre multe piese abia poţi să mai spui că sună precum Depeche Mode. Spre exemplu, cum un fan mai tânăr de al nostru ar putea recunoaşte piese ca Black Celebration, sau chiar People are people, după ce a ascultat albumele noastre recente. Ne-am schimbat enorm sound-ul, am improvizat atât de mult, încât câteodată e incredibil şi pentru noi".

În acest sens, membri Depeche Mode vor intra în studio după ce vor termina turneul actual şi vor re-înregistra nu mai puţin de 17 piese cu noul sound al trupei. Printre acestea se numără hit-uri precul Just Can't Get Enough, Master and Servant şi Strangelove. Compilaţia pe care acestea vor apărea se va numi If Only We Could.

De asemenea, trupa intenţionează pe viitor să facă un turneu prin cluburi cu număr limitat de locuri şi cu bilete foarte scumpe.

În cadrul turneului The Global Spirit, Depeche Mode va cânta pe 23 iulie la Cluj.

Sursă: SideLine

 

 

Share pe Facebook