KOOL WTF HIP

Eveniment caritabil cu White Walls, Breathelast, W3 4R3 NUM83R5, COD şi Adi Tăbăcaru din acest weekend

O ajutăm pe Ana Bucur, un copil de doar 13 ani, diagnosticat cu cancer osos

Weekend-ul acesta, în clubul Fabrica se petrece din nou, aşa că sâmbătă nu-ţi face alte planuri.

Şi asta pentru că sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 18:00, WHITE WALLS, BREATHELAST, W3 4R3 NUM83R5, COD şi Adi Tăbăcaru te aşteaptă pentru o seară ca între prieteni, în care muzica va fi cea care va dicta toată distracţia!

În cazul în care nu ai apucat să-ţi cumperi bilet, încă îl mai poţi achiziţiona online până vineri seara (24 noiembrie) pe www.AmBilet.ro la preţul de 20 lei. În seara evenimentului, biletele vor putea fi găsite şi la intrare, la preţul de 30 lei.

PROGRAM:

18:00 - doors open
19:00 - C.O.D
20:00 - W3 4R3 NUM83R5
21:00 - BREATHELAST
22:30 - WHITE WALLS
23:45 - ADI TĂBĂCARU

De asemenea, în seara evenimentului va putea fi găsită şi o urnă de donaţii, scopul ei fiind aceea de a strânge bani pentru Ana Bucur, o fetiţă de 13 ani din Bucureşti, diagnosticată de curând cu cancer osos, cu nevoie mare de a face o operaţie foarte costisitoare în Viena:

După cum ştim, pe 25 seara suntem toţi "Friends For A While". Deşi, după acel "while", putem să ne mai vedem şi cu alte ocazii, cu siguranţă. Însa Ana Bucur, o fetiţa de 13 ani din Bucureşti, nu are deloc aceasta siguranţă. De fapt, nu doar siguranţa, ci viaţa ei este pusă cu adevarat în pericol, dupa ce recent a fost descoperit că sufera de cancer osos (osteosarcom la femurul drept în stadiul II A). Supravieţuirea ei depinde de o operaţie ce va avea loc la Viena pe 13 decembrie, dacă suma necesară va fi stransa pâna atunci, o suma deloc mica: 79.000EUR."

"Am decis, în spiritul prieteniei, să o susţinem şi noi, cum putem, deoarece fiecare leu contează. În seara de 25 se va găsi o urna de donaţii în care veţi putea contribui cu ce suma simţiţi voi, iar cateva item-uri de merch mai speciale vor fi scoase la vanzare tot în scop caritabil. De asemenea, puteţi ajuta şi prin SMS la 8828 cu textul „Ana” pentru o simpla donaţie de 2 EUR. Puteţi gasi mai multe detalii aici", a declarat trupa White Walls.

Share pe Facebook