KOOL WTF HIP

Judas Priest a vorbit despre Dave Holland, fost membru al trupei, care a murit săptămâna trecută la 69 ani

"Timpul pe care l-a petrecut alături de noi a fost unul din cele mai productive şi cele mai de succes din cariera noastră"

Dave Holland fost toboşar al trupelor Judas Priest şi Trapeze, Dave Holland, a murit săptămâna trecută la 69 ani.

Bateristul a cântat cu Judas Priest între 1979-1989 pe albumele Point of Entry, Screaming for Vengeance, Defenders of the Faith şi Turbo.

Deşi pe Ram it Down (1989) majoritatea pieselor sunt făcute cu tobe electronice, numele lui Holland este creditat pe disc. Acesta a părăsit trupa din motive familiare şi a fost înlocuit de Scott Travis.

În memoria sa, Judas Priest a dat un comunicat public către publicaţia Blabbermouth:

"Regretăm moartea lui Dave Holland. Dincolo de munca sa alături de trupă, timpul pe care l-a petrecut alături de noi a fost unul din cele mai productive şi cele mai de succes din cariera noastră şi doar şi pentru atât îi vom simţi lipsa."

De asemenea, chitaristul K.K.Downing, a spus despre fostul său coleg de trupă "că a fost un adevărat prieten şi un adevărat muzician, atât pe scenă, cât şi în studio. Nu voi uita niciodată concertele şi albumele pe care le-am făcut împreună şi voi fi mereu recunoscător pentru contribuţia lui Dave la muzica Judas Priest."

Trupa a anunţat lansarea noului album, Firepower, care va apărea pe 9 martie la Epic.

De asemenea, Judas Priest revine pe 22 iulie la Bucureşti, la Romexpo în aer liber, în cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o producţie fantastică, total nouă publicului din Romania.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook