KOOL WTF HIP

Judas Priest revine anul viitor la Bucureşti

Află de unde poţi cumpăra bilete

Judas Priest revine la Bucureşti pe 22 iulie la Romexpo în aer liber, în cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o producţie fantastică, total nouă, publicului din Romania! Un melanj de rock, ecrane led, pe o scena gigant cu multi decibeli şi aceeaşi muzică heavy metal care ne încanta înca din anii 70.

Bilete sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro, în Magazinele Flanco din toată ţara şi în reţeaua naţională www.iabilet.ro/retea aici.

Judas Priest este cu siguranţă una dintre legendele scenei metal internaţionale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câştigat pentru 'Best Metal Performance' şi cu cel mai recent material, 'Redeemer of Souls' pe prima poziţie îin US Billboard Top 200, Judas Priest ţine in continuare stindardul sus după cele 4 decenii de activitate.

Formată la începutul anilor '70 în Birmingham de către K.K. Downing şi Ian Hill, în '74 li s-a alăturat Rob Halford şi Glenn Tipton astfel cristalizandu-se nucleul trupei. Dupa câteva încercari discografice precum 'Rocka Rolla' şi 'Sad Wings of Destiny', au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest într-o formatie etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formaţii care au popularizat hainele şi accesoriile din piele în rândul comunitţii metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formaţiei cu albume precum 'British Steel', 'Point of Entry', 'Screaming for Vengance' şi 'Defenders of the Faith'. A doua jumatate a anilor '80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodica a hard rock-ului cu albume precum 'Turbo' şi 'Ram it Down'.

Totul a culminat cu 'Painkiller' în 1990, album considerat de mulţi specialisti dar şi fani ca fiind cheia de bolta a discografiei britanicilor.

În prezent, Judas Priest pregăteşte un nou album care va fi lansat în prima parte a anului 2018.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi in reteaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au urmatoarele preţuriş iar oferta earlybird este valabilă până pe 9 martie!

- earlybird: 280 lei Cat A, 175 lei Cat B, 149 lei Cat C, 129 lei Cat D
- presale: 300 lei Cat A, 195 lei Cat B, 169 lei Cat C, 149 lei Cat D
- la intrare: 320 lei cat A, 210 lei Cat B, 189 lei Cat C, 159 lei Cat D

Categoria A - cu loc pe scaun în tribuna VIP. (doar 1000 de bilete)
Categoria B - fără loc, în faţa scenei (doar 1000 de bilete)
Categoriile C si D - în spatele categoriei B, fără loc (4000 de bilete)

Eveniment este organizat de Metalhead

Share pe Facebook