KOOL WTF HIP

Lacuna Coil, You Me At Six, Devin Townsend Project sunt câteva din numele care vor veni la ARTmania Festival la Sibiu

Festivalul va avea loc între 28-29 iulie

Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six şi Riverside sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a ediţie a Festivalului ARTmania, care se întoarce cu un line-up de excepţie în Piaţa Mare din Sibiu, în perioada 28-29 iulie.

Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a ediţie a festivalului promite, pe durata a două zile, concerte cu cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriţi ai marilor festivalurilor internaţionale, un mix de stiluri şi genuri, care răspunde aşteptărilor celor interesaţi, an de an, de festivalul de la Sibiu.

Festivalul ARTmania se desfăşoară anul acesta sub egida “Take a Stand”, o campanie de încurajare a implicării civice şi a coeziunii sociale şi o declaraţie pentru apărarea valorilor europene. Campania este o iniţiativă a Yourope, asociaţie la care ARTmania este afiliat, alături de 90 dintre principalele festivaluri din Europa.

 Anul acesta, în perioada festivalului, va fi lansat programul “Sibiu – Festival City”, un proiect iniţiat de ARTmania. Pe lângă o ofertă culturală bogată – concerte, expoziţii, lansări de carte sau film – platforma “Sibiu – Festival City” va găzdui şi prima ediţie a reuniunii internaţionale East European Music Conference (EEMC), un eveniment de anvergură europeană, care şi-a propus să aducă la masa dialogului peste 500 de experţi, autorităţi, promoteri români şi principalii operatori de pe piaţa internaţională a festivalurilor.

Abonamentele au fost puse în vânzare astăzi,  pe kompostor.ro, iar primele 300 de abonamente au preţul special de 150 de lei. După epuizarea acestora, în prima perioadă de pre-sale, preţul unui abonament va fi de 190 de lei.

Share pe Facebook