KOOL WTF HIP

Marilyn Manson ar intra în politică doar alături de prietenul său, Johnny Depp

Noul album Marilyn Manson, "Heaven Upside Down" apare pe 6 octombrie.

Într-un recent interviu pe care Marilyn Manson l-a acordat NME, acesta a declarat că ar fi interesat să candideze pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite, cu condiţia că în acest demers să fie însoţit de bunul său prieten, Johnny Depp. Deşi actorul nu şi-a declarat vreodată vreo intenţie în acest sens, deja a câştigat scaunul de vice preşedinte de Casa Albă.

Întrebat ce fel de policieni ar fi cei doi, Manson a răspuns: "Ne-am aranja cu siguranţă noi vacanţe. Ziua Johnny Depp. Ziua Marilyn Manson. N-aş locui la Casa Albă, este mult prea albă şi arată stupid."

De asemenea, Manson a mai adăugat că nu este îngrijorat de politica lui Trump sau a altui preşedinte SUA.

"Singurul preşedinte pentru care am votat a fost Obama. Şi asta pentru c-am crezut că este o perioadă unică în istorie. Nu cred că votul meu face vreo diferenţă", a mai adăugat Marilyn Manson.

În iunie Johnny Depp a cerut public scuze preşedintelui Donald Trump, după ce s-a întrebat public "când a fost ultima oară când un actor a asasinat un preşedinte?"

"Nu a fost nicio intenţie în acest sens şi nu am vrut să fiu maliţios. Am încercat doar să fiu amuzant, nu să rănesc pe cineva."

Noul album Marilyn Manson, Heaven Upside Down, apare pe 6 octombrie.

Sursă: NME



 

Share pe Facebook