KOOL WTF HIP

12 vorbe de "duh" ale lui Marilyn Manson care te fac să nu mai ieşi de sub poala popii

"Sunt antichristul întregii Americi. Fugiţi, temeţi-vă!"

Înainte de a fi personajul rock-star Marilyn Manson, Brian Warner a fost jurnalist, experienţă din care a învăţat foarte bine una din cele mai importante constante din mass-media, şi anume, că orice mare prostie ar spune cineva pe un canal media şi vor găsi cel puţin 100 idioţi care să spună "da, d-nule, aşa este, ce bine le spune ăsta".

Fie că este vorba de muzica lui, fie că este vorba de diverse declaraţii prin interviuri, Manson se foloseşte cu graţie de acest mic vicleşug, fiind mereu când surprinzător de pueril, când surprinzător de profund, căutând în permanenţă să şocheze opinia publică.

Găsiţi mai jos 12 astfel de exemple, aviz amatorilor care vor să rupă gura târgului, în calitatea lor de rockeri.

"Sunt antichristul întregii Americi. Fugiţi, temeţi-vă!"
Jam Magazine, 1995

"Trupul meu este locul unde drogurile şi alcoolul au făcut germeni cărora le e frică să se dezvolte".
Guardian, 2012

"Folosesc femeile pentru a-mi face testul HIV. Dacă încep să moară după 18 luni, încep să mă îngrijorez".
Revolver, 2012

"Am o lanternă specială care detectează urmele de spermă, iar Lindsay o foloseşte pe chiloţii mei să vadă dacă am făcut vreo nefăcută, când am mai ieşit din casă".
Rolling Stone, 2015

"Reprezint tot ceea ce fac oamenii să se teamă, pentru că spun şi fac chiar ce vreau".
Bowling For Columbine, 2002

"Sunt haosul însuşi. Întotdeauna a fost haotic. Sunt al treilea act din orice film aţi văzut. Sunt ploaia torenţială, sunt momentul în care cineva care nu vrei să moară, moare. Sunt aici să întorc lucrurile cu josul în sus".
Rolling Stone, 2015

"Când aveam şapte sau opt ani am avut un sentiment ciudat jucându-mă cu păpuşile Scooby-Doo şi Daphne. A fost primul meu moment de excitare sexuală. Acum simt că toate femeile cu părul roşu aparţin diavolului".
Guardian, 2009

"Nu sunt un model de urmat. Sunt personajul negativ. Toate personajele negative întorc lumea pe dos".
TIME, 2009

La 7 ani am tras cu puşca cu lunetă. Am o ţintă foarte bună
Team Rock, 2016

"M-am gândit că nu m-ar deranja foarte tare, dacă mi-aş folosi geniul bolnăvicios să transform lucruri neînsemnate în puciosă şi profanări".
Observer, 2012

"Dacă vreun jurnalist va mai face pe războinicul cu declaraţii despre mine sau despre trupa mea, eu personal, sau fanii mei, vom merge peste el în casă, să aflăm atunci cât de mult mai crede în libertatea cuvântului".
MySpace, 2009

Dacă vreo persoană pe planeta asta crede că este fericit, ar trebui să vadă un doctor, pentru că nu există nici un motiv pentru care să fim fericiţi”.
Rolling Stone, 1998

Aşteptăm cu emoţie noul album album, Say10.

Sursă: NME

Share pe Facebook