KOOL WTF HIP

Max Cavalera spune că o reuniune în formula clasică Sepultura "ar fi grozavă"

Totuşi nu crede că aceasta se va întâmpla vreodată.

În 1996, Max a părăsit Sepultura după ce restul trupei i-a concediat soţia lui din funcţia de managerul al trupei.

La începutul lui 2016, Max şi fratele său, Igor - care a fost bateristul Sepultura pentru mai mult de două decenii - au sărbătorit a douăzecea aniversare a albumului "Roots" prin lansarea LP-ului " Return To Roots ", care conţine înregistrări din turnee în Statele Unite şi Europa pe care le-au făcut in formula Cavalera Conspiracy, alături de Marc Rizzo la chitară şi Johnny Chow la bas.

"Eu sunt deschis la o reuniune Sepultura în formula clasică. Sincer, nu cred că e necesară. Fanii s-au bucurat se ne vadă pe mine şi pe Igor impreună cântand Roots. Dar dacă Andreas Kisser vine cu propunerea asta la mine, sunt deschis să facem împreună un turneu în formula clasică Sepultura. Dar, la cum îl ştiu pe Andreas, puţin probabil ca acest lucru să se întămple."

Apărut in 1993, Roots este considerat de presă cel mai mare succes comercial Sepultura. Acesta s-a vândut în SUA în peste 500.000 exemplare.

Igor Cavalera a părăsit Sepultura în iunie 2006, din cauza "neînţelegerilor artistice".

Într-un interviu cu 2015, Andreas Kisser a opinat despre propunerea lui Cavalera că "discuţia va continua pentru totdeauna. "

" După plecarea lui Max a trebuit să reconstruiesc Sepultura de la zero. Când a plecat a fost foarte dificil pentru noi să ne pierdem front-man-ul. Trupa asta nu e totuşi un partid politic. Dacă a ales calea asta, să nu se mai uite inapoi, să-şi vadă de treaba lui şi să nu mai vorbească tâmpenii" a mai adăugat acesta.

În noua formulă Sepultura cu Derrick Green la voce şi Eloy Casagrande la tobe, Sepultura lansează în ianuarie la un nou album de studio, Machine Mesia.
 

Share pe Facebook