KOOL WTF HIP

Mesajul de solidaritate, fără perdea, al vocalistului Iron Maiden, Bruce Dickinson, în memoria victimelor atacului terorist din Manchester

Trupa şi-a asigura fanii că nici un concert din Marea Britanie nu va fi anulat

În timpul concertului pe care Iron Maiden l-a susţinut miercuri în Cardiff, în introducerea unei piese de pe cel mai recent album The Book of Souls, vocalistul Bruce Dickinson a adresat publicului un mesaj abraziv de solidaritate în memoria victimelor atacului terorist din Manchester în urma căruia 22 oameni, printre care şi copii, au murit şi alţi 116 au fost răniţi în urma unei explozii care a avut loc la finalul unui concert susţinut de Ariana Grande pe Manchester Arena:

"Există câţiva oameni pe lumea asta care în acest moment ţin degetele pe câteva butoane. Acest fapt ne face să ne întrebăm cât de în siguranţă suntem de fapt în mâinile acest nebuni. Dincolo de asta, e minunat că ne simţim în siguranţă în seara asta aici, în faţa a 8000 de oameni."

"Dacă suntem pe scenă în seara asta este pentru că nu ne pasă de unde aţi venit, ce religie aveţi, ce culoare de pielii aveţi, sau ce aţi mâncat la micul dejun. Suntem pe scenă cu un mesaj de pace. Prin urmare, cel mai bun răspuns pe care putem să-l dăm în urma nenorocirii care s-a întâmplat în Manchester este iubire, bucurie şi rock and roll."


La începutul săptămânii trecute, membrii Iron Maiden şi-au exprimat solidaritatea cu victimele atacului terorist din Manchester şi au dat aisgurări fanilor că datele de concerte din Marea Britanie rămân neschimbate.

"Suntem şocaţi şi profund mâhniţi de teribila tragedie din Manchester. Suntem alături şi ne rugăm pentru toţi cei afectaţi de ceea ce s-a întâmplat şi pentru familiile acestora."

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook