KOOL WTF HIP

Muzicieni din lumea întreagă îi aduc un ultim omagiu vocalistei The Cranberries, Dolores O'Riordan

Artista a murit ieri dimineaţă în hotelul în care era cazată la Londra

Moartea bruscă a vocalistei The Crannberries, Dolores O'Riordan, de origine irlandeză, la doar 46 ani a fost un şoc pentru toată lumea. Vestea a fost confirmată şi pe contul oficial de Twitter ar trupei.

"Vocalista internaţională de origine irlandeză Dolores O’Riordan a murit azi în Londra. Avea 46 ani. Membri familiei sunt devastaţi şi a cerut presei şi publicului să le respecte intimitatea."


De asemenea, colegii săi de trupă i-au adus un ultim omagiu:

"Suntem devastaţi de moartea prietenei noastre. Dolores a fost talent extraordinar şi ne considerăm privilegiaţi că am fost parte din viaţa ei încă din 1989 de când am format The Cranberries. Lumea a pierdut azi un adevărat artist." Noel, Mike şi Fergal.

Şi alţi muzicieni care eu cunoscut-o pe Dolores O’Riordan şi-au exprimat condoleanţele:

"Suntem foarte trişti de vestea primită. Dolores a fost magistrală şi o voce inconfundabilă. Suntem alături de colegii săi de trupă, de familie şi de fani." Michael Stipe - REM

"Nu ne vine să credem că Dolores O’Riordan a murit. Suntem alături de familia sa."Duran Duran

"Odihneşte-te în pace!" Mark Lanegan

"Foarte tristă vestea morţii lui Dolores O’Riordan. Sincere condoleanţe."

Dolores O’Riordan a murit ieri dimineaţă în hotelul în care era cazată la Londra. Venise în capitala Regatului Unit pentru a face noi înregistrări. Surse apropiate artistei au dezvăluit TMZ că în ultima vreme aceasta suferea de o formă agresivă de depresie.

Share pe Facebook