KOOL WTF HIP

Noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

Luna februarie vine cu multe veşti pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc în perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetaţii Râsnov.

Considerată cea mai de succes trupă canadiană din istoria muzicii metal, Annihilator va fi headliner în prima zi a festivalului, 10 august.

Formaţia se bucură de un palmares impresionant ce numără peste 15 materiale full-length şi vânzări de milioane de discuri în toata lumea, iar trupa fondată de legendarul Jeff Waters rămane la fel de emblematică şi în 2017.

Texanii Power Trip vor ajunge pentru prima dată în Romania, la fel şi Thread of Omen, grup din Africa de Sud ce va bifa primul concert susţinut vreodată la un festival european.

Grimegod vor susţine un show aniversar ce marchează 20 de ani de la lansarea albumului Dreamside Of Me, în timp ce Diamonds Are Forever revin la Rockstadt Extreme Fest, de această dată cu un nou material discografic.

Din Stockholm avem o mostra de black metal, thrash şi punk oferită de Angrepp. Give Em Blood revin în Romania cu un nou material discografic, în timp ce Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, noua senzaţie a scenei underground autohtone, va ajunge pentru prima dată pe scena festivalului.

Vorbind de showuri speciale, Taine, una din cele mai vechi si emblematice formaţii ale scenei autohtone va oferi publicului un recital de 60 de minute ce se va dovedi cu siguranţă o experienţă muzicală aparte. Confirmările se incheie cu trei reveniri pe scena festivalului: Kultika , Blacksheep şi Allochiria.

Printre headlinerii festivalului găsim trupele Opeth, Carcass, Annihilator, Napalm Death şi Leprous.

Biletele pot fi găsite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât şi in punctele de vânzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket şi Bilete.ro. Pentru achiziţia în sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficială a festivalului.

La fel ca şi precedentele ediţii, nu vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Share pe Facebook