KOOL WTF HIP

Pro Musica lansează "Live in Prison"

Filmul va fi lansat pe 27 februarie la Muzeul Ţăranului Român

Luni, în 27 februarie 2017, de la ora 19, la Muzeul Ţăranului Român va avea loc premiera în Bucureşti a filmului “PRO Musica - Live in Prison” şi lansarea dvd-ului cu acelaşi nume.

Pro Musica – Live in Prison este primul concert de muzică rock din România desfăşurat în penitenciar, în care s-a utilizat toată logistica aferentă unui spectacol în aer liber, de mari dimensiuni. Reprezintă un eveniment unic, desfăşurat în Penitenciarul din Timişoara, un concert de o importanţă covârşitoare în lumea muzicii rock nu doar din punct de vedere muzical, ci şi social - o dovadă că arta şi cultura, şi în acest caz muzica trebuie făcute în orice spaţii (convenţionale sau nu, deschise sau nu, social acceptate sau nu), iar trăirea pe care rock-ul o presupune şi o transmite poate transcede nu numai zidurile de piatră, care ascund deţinuţii de ochii societăţii, ci şi zidurile gândurilor, preconcepţiilor şi indiferenţei, atunci când muzica porneşte din credinţă şi dăruire.

Dedicăm proiecţia filmului PRO Musica Live in Prison din seara de 27 februarie memoriei celor pieriţi în infernul de la #Colectiv. Nu v-am uitat şi nu o să vă uităm niciodată! The Show Must Go On! 

Pro Musica

Share pe Facebook