KOOL WTF HIP

O nouă carte cu picanteriile vieţii lui David Bowie apare în această toamnă

În anii 70, acestuia i s-a oferit un trup neînsufleţit pentru sex

Scrisă de editorul British GQ, Dylan Jones, cartea David Bowie: A Life care se vrea un jurnal intim al vieţii lui acestuia, va vedea lumina zilei pe 12 septembrie.

Biografia va dezvălui alter-ego-ul sălbatic al lui Bowie, Ziggy Stardust şi foarte multe întâmplări prin care acesta avea să treacă în acei ani.

De pildă, din carte vom afla de la una din groupie girls ale acestuia, pe numele ei Josette Caruso, cum lui Bowie în 1972, când se afla în turneu, în Philadelphia, i s-a oferit să facă sex cu un un trup neînsufleţit, care era cald încă.

Conform publicaţiei Mail Online, Caruso a povestit că la uşa camerei unde Bowie era cazat, cineva i-a adus un trup neînsufleţit. Bodyguardul a deschis, apoi s-a întors spre artist "alb ca varul" povestindu-i despre "ofertă".

"Bineînţeles că era privit ca un ciudat, aşa că unii au considerat că poate fi interesat de necrofilie", povesteşte Josette Caruso.

Acest moment se pare că l-a scandalizat pe Bowie: "Ce cred ăştia că sunt eu? De ce ar putea crede cineva pe planeta asta că pot fi interesat de aşa ceva?", ar fi răspuns acesta.

Artistul avea însă să se autodeclare el însuşi "un personaj foarte promiscuu", iar biografia include detalii despre dependenţa sa sexuală.

Bowie însuşi avea să recunoască faptul că între anii 70 şi 80 s-a culcat cu foarte multe femei, ceea ce a făcut câţiva avocaţi să încurajeze orice persoană de sex feminin care i-a trecut acestuia prin pat şi are un copil din flori, să-l dea în judecată pentru a împărţii cele 80 milioane £ pe care artistul le avea avea la acea vreme.

De asemenea, David Bowie: A Life, ne mai oferă detalii despre copilăria acestuia din Brixton, despre ascensiunea sa muzicală şi despre ultimii săi anii de calm relativ alături de soţia sa, Iman.

"A fost un băiat al Brixton-ului de după război, atras de rearanjarea aceste lumi", declară Dylan Jones.

Sursă: NME

Share pe Facebook