KOOL WTF HIP

Ozzy Osbourne neagă faptul că a suferit de dependenţă sexuală

"The Prince of Darkness" dă semne de bărbăţie

Vocalistul Black Sabbath, Ozzy Osbourne a revenit asupra unei declaraţii pe care a făcut-o publică cu mai puţin de şase luni în urmă, negând că suferă de dependenţă de sex.

Într-un recent interviu acordat publicaţiei The Times, Ozzy a afirmat că nu are nicio problemă, alta decât că este un rock-star:

Sunt într-o trupă rock. Mereu am avut groupies. Am fost prins în mreje. M-am împiedicat şi eu. Nu cred că sunt dependent de sex.”

Ozzy şi-a cerut scuze public în luna august femeilor cu care a avut relaţii sexuale extraconjugale şi a recunoscut că urmează o terapie pentru a-şi trata dependenţa de sex. Declaraţia a venit după ce soţia sa, Sharon, a descoperit că Ozzy avea de patru ani o relaţie cu hair-stilista Michele Pugh, care aproape era să le încheie mariajul de 33 ani.

De peste şase ani, Ozzy Osbourne se luptă cu dependenţa de sex. Îi pare rău, dacă doamna Pugh a scos relaţia lor sexuală din context”, a declarat reprezentatul familiei Osbourne pentru revista The People.

El doreşte să-şi ceară scuze şi celorlalte femei cu care a avut relaţii sexuale, a continuat acesta. Tot răul spre bine. După ce relaţia sa cu doamna Pugh a devenit publică, Ozzy urmează intenst un tratament de tratare a dependenţei de sex. De asemenea, îi pare cumplit de rău pentru comportamentul său şi de repercursiunile pe care acesta le-a provocat familiei sale. Ozzy îi este recunoscător Domnului pentru că soţia sa, Sharon, este alături de el şi îl sprijină.”

În recentul interviu pentru The Times, Ozzy a spus că problemele sale conjugale s-au datorat şi faptului că soţia sa are un program foarte încărcat:

Sharon e mai puternică decat mine, cu siguranţă. Munceşte foarte mult şi asta e minunat.  Când venea acasă de la X Factor [aceasta a făcut parte din juriu emisiunii], voia doar să doarmă.  Ce-mi rămânea de făcut, altceva, decât să-mi bag un deget în fund. Oamenii mai fac şi tâmpenii.

Potrivit relatărilor, Ozzy a avut o relaţie cu hair-stilista Michele Pugh, după ce aceasta i-a vopsit părul la sfârşitul lui 2011.

Potrivit publicaţiei In Touch, Sharon a pus un detectiv particular pe urmele lui Ozzy, pentru că acesta începuse să cheltuie foarte mulţi bani. Aceasta a vrut să ştie pentru cine cumpără soţul ei diverse cadouri. Şi aşa a aflat de viaţa dublă a acestuia.

Ozzy şi-a încheiat ultimului turneu Black Sabbath şi se pregăteşte să intre în studio pentru viitorul său album.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook