KOOL WTF HIP

Pentru că nu mai poate să doarmă de când a ieşit Trump preşedinte, Moby scoate un nou album gratis, "More Fast Songs About the Apocalypse"

În ianuarie, Moby a refuzat invitaţia preşedintelui la ceremonia de investitură în scaunul de la Casa Albă

Moby a anunţat că va lansa gratis un nou album, More Fast Songs About the Apocalypse. Muzicianul şi-a anunţat noul proiect folosind un fals comunicat de presă "de pe biroul lui John Miller", un nume fictiv pe care se spune că ar fi fost folosit de Donald Trump pentru a dialoga cu presa în anii 80.

Comunicatul de presă al lui Moby este de asemenea scris în stilul insultător al posturilor pe contul de Twitter al preşedintelui ales al Statelor Unite al Americii:

"Artistul moby, care este bătrân şi trist, va lansa cel de al doilea album în colaborare cu the void pacific choirs, More Fast Songs About the Apocalypse. Nu pot spune că-mi place, dar se va întâmpla. Aceştia au mai scos un album împreună, înainte ca şeful meu, donald j. trump, care este o persoană reală, ca şi mine, să devină preşedintele statelor unite."

Personajul fictiv "John Miller" face de asemenea referire la faptul că Moby a refuzat invitaţia de cânta la investirea preşedintelui în scaunul de la Casa Albă.

Cu o zi înainte de investirea lui Trump, Moby a lansat videoclipul piesei Erupt and Matter, realizată împreună cu The Void Pacific Choir, care conţine imagini cu diferite figuri politice, printre care şi a preşedintelui Trump.

Sursă: NME  



 

Share pe Facebook