KOOL WTF HIP

Ploaia de acuzaţii de VIOL #metoo ajunge şi la Marilyn Manson

Basistul Twiggy Ramirez este cel incriminat

Basistul Marilyn Manson, Twiggy Ramirez, pe numele său real, Jeordie White,  a fost acuzat de viol.

Jessicka Addams, vocalista trupei Jack Off Jill, l-a acuzat pe acesta printr-o postare pe contul ei de Facebook.

Cei doi au avut o relaţie în anii 90, pe cânt ea avea doar 18 ani. Conform celor afirmate de ea, pe când Jordie White se afla într-o pauză de turneu pe când colabora cu Nine Inch Nails, i-ar fi făcut o vizită împreună în apartamentul prietenului lor comun, Pete.

"M-a întins cu forţa la pământ şi m-a strâns de gât. Am spus, NU. Am spus, Nu. Am strigat atât de tare că a venit Pete din cealaltă cameră şi l-a luat de pe mine. Dar am fost violată. Am fost violată de cineva care credeam că mă iubeşte", a declarat aceasta.

Jessicka Addams susţine că a făcut public această faptă abia acum, pentru că la acea vreme, în 1997, a fost sfătuită de casa ei de discuri să nu creeze vreun scandal.

"S-au temut ca marea industrie din spatele lui Marilyn Manson ar putea să distrugă atât numele trupei ei, cât şi reputaţia mea personală."

"Toată această presiune şi sentimente de vinovăţie pentru eventualele repercursiuni care ar fi afectat imaginea trupei mele, m-au făcut să-mi ţin gura toţi aceşti ani."

În 2015, în cadrul unui interviu pe care Addams l-a acordat pentru Alternative Press, a dat de înţeles că a avut o relaţie abuzivă cu Twiggy Ramirez.

Într-un comunicat oficial de presă, Marilyn Manson a răspuns acuzaţiilor:

"Ştiu că Jessicka şi Jordie au avut o relaţie de amor mulţi ani şi am considerat-o şi o consider o prietenă. Nu ştiu nimic din ce susţine ea şi mă întristează să aflu prin ce trece."

Jeordie White, a părăsit trupa Marilyn Manson în 2002 şi a revenit în ea în 2008. De asemenea, el a mai cântat cu Nine Inch Nails şi A Perfect Circle.

Sursă: Pitchfork

Share pe Facebook