KOOL WTF HIP

Răspunsul lui Marilyn Manson când a fost întrebat dacă şi-a facut singur sex oral

“Cred c-o să sun un chirurg dimineaţă.”

Încă din anii 90 a început să circule o bârfă conform căreia Marilyn Manson a făcut o operaţie chirurgicală pentru a-şi scoate câteva coaste ca să şi-o poată suge singur. Zvonul acesta, înainte să devină viral pe internet, a mers multă vreme din, scuzaţi de expresie, gură în gură.

Într-o recentă sesiune de întrebări şi răspunsuri realizată de Q Magazine, în care Marilyn Manson a răspuns fanilor la întrebări, unul din ei, pe nume Keith Rathbone l-a întrebat: "Ani de zile s-a vorbit despre faptul că ţi-ai scos nişte coaste să-ţi poţi singur felaţie. Bineînţeles, este o aberaţie, dar ai încercat vreodată să ţi-o sugi singur?".

Răspunsul lui Manson a fost unul ferm:"Wow, Keith primeşte nişte bani dacă răspund la această întrebare? Nu comentez. Keith, eşti o p.... proastă!"

Publicaţia Lad Bible susţine că zvonul a pornit încă din decembrie 1994, când în timpul unui concert în Florida, Manson ar fi fost arestat pentru că a simulat pe scenă un sex oral, ceea ce reprezintă o încălcare a ceea ce se numeşte "adult entertainment code." Cu toate acestea, se pare că Manson chiar a simulat un sex oral pe scenă, luând în gură un dildo ataşat vocalistei trupei Jack Off Jill, Jessicka Addams, care de curând l-a acuzat pe basistul Twiggy Ramirez de viol.

În autobiografia sa, The Long Hard Road Out Of Hell, Manson a negat în stilul său caracteristic această bârfă despre el:

Dacă chiar mi-aş fi scos coastele, aş fi fost foarte ocupat să mi-o sug uitându-mă la The Wonder Years [serial american TV cu adolescenţi din anii 80], în loc s-o alerg pe Winnie Cooper [personaj din The Wonder Years]. Mai mult, n-aş mai fi avut vreme de nimic, dacă aş fi putut să mi-o sug singur. Cred c-o să sun un chirurg dimineaţă.”

Sursă :MetalSucks

Share pe Facebook