KOOL WTF HIP

Scandalul Sepultura este din ce în ce mai virulent în declaraţii între foştii şi actualii membri.

Chitaristul Sepultura, Andreas Kisser, despre foştii colegi: “Turneul lui Cavalera e o pierdere de timp"

Foştii membrii, fraţii Cavalera tocmai au sărbatorit în 2016 printr-un turneul Return To The Roots, a 20-a aniversare a albumului Sepultura, The Roots.

Întrebat ce părere are despre asta, actualul lider al trupei, chitaristul Andreas Kisser spune că ce fac foştii lui colegi este doar o pierdere de timp şi nu aduce nimic nou.

Ei au plecat din Sepultura pentru acele proiecte, iar acum cântă Sepultura. Nu înţeleg acest tip de atitudine. Dar, oricare ar fi, omule. Trebuie doar să îţi asumi consecinţele" a continuat acesta.

În replică, fostul front-man, Max Cavalera răspuns că el a încercat o reuniune Sepultura, dar că a fost refuzat de Andreas Kisser.

Întrebat dacă a primit vreun feedback personal de la Sepultura despre turneul Return To Roots şi succesul pe care l-a avut, Max a spus:

"Sunt sigur că nu sunt fericiţi, dar nu, nu am mai auzit nimic de la ei. Spune-mi măcar o singură piesă la fel de celebră precum Roots Bloody Roots, pe care ei au scris-o de când am plecat din trupă

Un nou album Sepultura, Machine Mesia, urmează să fie lansat la casa de discuri Nuclear Blast. Până în prezent trupa a făcut publice două piese, Phantom Self şi I am the Enemy.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook