KOOL WTF HIP

Skrillex a reunit vechea lui trupă From First to Last şi scos o nouă piesă, 'Make War'

Este prima piesă a giganţilor EDM cu acesta după 10 ani

Sonny "Skrillex" Moore şi-a sărbătorit duminică împlinirea a 29 de primaveri cu o surpriză pentru fanii EDM-ului, a reunit fosta lui trupă From First to Last şi a înregistrat prima oară după 10 ani o nouă piesă, numită Make War.

Piesa se poate asculta aici.

Potrivit trupei, Skrillex a scris, produs şi dat cu voce ape nouă piesă pe care a înregistrat-o cu membrii originali.

Skrillex a fost vocalistul From First to Last, înregistrand albumele Dear Diary, My Teen Angst Has a Bodycount [2004] şi Heroine [2006]. Acesta a renunţat la trupa, pentru a merge mai departe cu proiectele muzicale proprii, dar şi pentru că problemele pe care începuse să le aibă privind deteriorarea corzilor vocale.

În 2009 a scos primul său EP, Gypsyhook, iar în 2010 şi-a consolidat numele în scena EDM cu primul său album, My Name Is Skrillex.

Zvonuri privind reuniunea From First to Last existau din vara lui 2016, când acesta a făcut un preview propriul radio show Beats1, la piesa Make War.

De asemenea, Spencer Sotelo, fostul vocalist al From First to Last, cu care aceasta a înregistrat în 2015 albumul Mort Arbori şi care a parasit trupa anul trecut în august, a confirmat faptul că o colaborare cu Skrillex poate fi posibilă.

În prezent nu se ştie, dacă Skrillex revine în trupă sau piesa Make War a fost doar o supriză pe care acesta a făcut-o fanilor de ziua lui de naştere.

Sursă: Rolling Stones
 

Share pe Facebook