KOOL WTF HIP

Stone Temple Pilots a dezvăluit că are un nou vocalist

Trupa aniversează 25 ani de la lansarea albumului de debut, "Core"

Stone Temple Pilots speră să anunţe în curând numele noului vocalist, la doi ani după moartea vocalistului original, Scott Weiland şi la doua luni după sinuciderea celui de al doilea, Chester Bennington.

"Lucrăm cu cineva, nu vreau să dau încă nume, dar facem muzică", a declarat basistul trupei Robert DeLeo într-un interviu pentru publicaţia Rolling Stone.

"Nu ştiu dacă noul vocalist este foarte cunoscut şi nu mă raportez aşa la el. Important este că facem muzică împreună şi sperăm să terminăm în curând un nou album."

După opt ani de pauză, Stone Temple Pilots s-a reunit în 2010 cu Scott Weiland, dar povestea s-a terminat în 2013, doi ani mai târziu acesta murind în urma unei supradoze în decembrie 2015 în cadrul unui turneu solo.

Ultimul concert al trupa la avut pe voce pe vocalistul Linkin Park, Chester Bennington, şi a avut loc în martie 2016 în California.

De anul trecut însă trupa caută un nou vocalist, membrii acesteia confirmând că au primit câteva mii de oferte în acest sens.

S-au vehiculat totuşi două nume, unul fiind concurentul X Factor, Jeff Gutt şi filipinezul John Borja. Gutt anunţase că s-a alăturat trupei în luna mai, în timp ce Borja a aplicat recent pentru viză de şedere în Statele Unite lăsând să se înţeleagă că viitorul său job este de vocalist Stone Temple Pilots.

În prezent fraţii DeLeo aniversează 25 ani de când trupa a lansat albumul de debut, Core, lansând o ediţie re-editată a acestuia.

Sursă: Blabbermouth


 

Share pe Facebook