KOOL WTF HIP

Un album solo al lui Lemmy este gata să apară

"Există foarte multe piese rămase de la Lemmy. Acestea sunt aproape gata şi pot fi puse pe un album" Jimmy Voxx de la Skew Siskin

Într-un interviu pe care chitaristul trupei Skew Siskin, Jim Voxx, l-a dat zilele trecute pentru TotalRock, acesta a dezvăluit că lucrează albumul solo al lui Lemmy Kilmister şi că speră că acesta va apărea până la sfârşitul acestui an.

"Există foarte multe piese rămase de la Lemmy. Acestea sunt aproape gata şi pot fi puse pe un album. Totul ţine acum de managementul Motörhead. Dar cel mai probabil acesta va apărea spre sfârşitul anului."

Jim a continuat: "Toate piesele sunt compuse de Lemmy. A venit la mine în 2003 şi m-a întrebat dacă îl ajut să înregistreze nişte piese. Nu avea clar o idee de ce vrea să facă cu ele. A mai înregistrat nişte piese cu Dave Grohl şi cu Reverent Horton Heat. A mai înregistrat la Londra ceva şi cu The Damned. Toate piesele astea au ajuns la mine pentru că eu sunt producătorul albumului".

"I-am zis că poate veni oricând în studioul meu de la Berlin să înregistrăm piesele pas cu pas, împreună. Şi aşa au ieşit 10 piese. Credeam amândoi că le vom lansa cu mult timp în urmă, dar el s-a îmbolnăvit şi atunci ne-am oprit. Dar înregistrările au rămas".

De asemenea, pe noul album Skew Siskin, va fi o piesă unde se va auzi basul lui Lemmy, şi nu oricum, ci în stilul The Who din perioada clasică a lor, din 1968-1974.

Lemmy a mai colaborat cu Skew Siskin pe albumul din 2014 pe albumul Peace Breaker.

Pe 24 decembrie 2015, Lemmy şi-a sărbătorit împlinirea a 70 ani, două zile mai târziu a aflat că suferă de o formă agresivă de cancer, iar pe 28 a murit în casa sa din Los Angeles.

Sursă: MetalTalk

Share pe Facebook