KOOL WTF HIP

VIDEO: Ivan Moody, vocalistul Five Finger Death Punch, şi-a părăsit trupa pe scenă

Trupa americană a ales "să-şi spele rufele" în public, pe scenă

Trupa americană Five Finger Death Punch a avut un show mai puţin obişnuit, aseară, 12 iunie, pe scena din Tilburg, Olanda. Conform site-ului bd.nl, vocalistul Ivan Moody a întârziat 10 minute pe scenă.

Un prieten al trupei, Tommy Vext [Divine Heresy, Snot] l-a adus pe Moody pe scenă la cea de a treia piesă, dar acesta a preferat să se arunce în public, nu înainte de a anunţa că este ultima sa cântare cu Five Finger Death Punch.

De asemenea în timpul piesei Burn MF, chitaristul Jason Hook a dat cu chitara de pământ şi a dispărut de pe scenă.

Show-ul a durat doar 45 minute, timp în care trupa a tot dispărut de pe scenă după fiecare piesă, iar în backstage a ieşit se pare un mare scandal între Moody şi ceilalţi colegi de trupă.

O parte din fani şi-au cerut banii de bilete înapoi. Un purtător de cuvânt al promoterului a declarat că înţelege situaţia, că o să vorbească cu managementul Five Finger Death Punch, dar că nu garantează nimic.

"Ceea ce s-a întâmplat n-a fost pentru a ne face publicitate. Doar multe probleme tehnice şi umane", a declarat chitaristul Zoltan Bathory pe contul său de Twitter.

Anul trecut, trupa şi-a terminat turneul nord-american fără Moody, acesta justificându-şi absenţa pentru pentru că mama sa se află pe moarte, fapt negat de sora sa. În mai 2015, în Memphis, vocalistul a căzut pe scenă în timpul concertului în urma abuzului de alcool şi droguri, iar după a intrat la dezintoxicare.

Moody a avut anterior un colaps pe scena in timpul unui spectacol mai 2015 în Memphis. Incidentul a fost pus pe seama abuzul de alcool şi droguri. El a intrat la dezintoxicare după aceea.

Următorul concert Five Finger Death Punch este anunţat mâine, 14 iunie, în Austria la festivalul Nova Rock.

Sursă: Blabbermouth
 

 

Share pe Facebook