KOOL WTF HIP

VIDEO: Vezi David Gilmour, "Rattle That Lock" Live @ Pompeii

Filmul-concert va rula în peste 2000 cinematografe doar o singură zi. Află cum poţi să cumperi bilete pentru proiecţia de la Bucureşti.

În avanpremiera proiecţiei din această toamnă a filmului-concert David Gilmour - Live at Pompeii, fostul membru Pink Floyd a lansat piesa care dă titlul celui mai recent album al său din 2015, Rattle That Lock, cântată live în situl antic.

Filmul prezintă întoarcerea lui Gilmour la Pompeii şi concertul pe care l-a susţinut acolo anul trecut, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al său, Rattle That Lock, 45 ani mai târziu după ce a cântat în acelaşi loc pentru prima oară cu Pink Floyd.

Concertul include şi piese Pink Floyd rar cântate în concertele sale, cum ar fi The Great Gig in the Sky, Comfortably Numb sau Wish You Were Here, alături de cântece din recentul său disc solo Rattle That Lock.

"David Gilmour - Live at Pompeii este un spectacol audio-video, cu efecte pirotehnice, lasere şi un imens ecran circular creat special pentru acest eveniment", spune comunicatul de presă al distribuitorilor filmului.

 
Live At Pompeii 2016 va fi proiectat în 2000 de cinematografe din întreaga lumea, inclusiv în Bucureşti pe 13 septembrie la cinematograful din Băneasa. Detalii pentru bilete găsiţi aici.

Share pe Facebook