KOOL WTF HIP

10 lucruri mai puţin cunoscute despre Elvis Presley

Aspecte din viaţa celui supranumit regele rockului

1. Supranumit regele rockului, Elvis s-a născut pe 8 ianuarie 1935 în Tupelo, Mississippi. Acesta a avut un frate geamăn, Jesse, care a fost născut mort.

2. Una din primele audiţii pe care le-a avut la 19 ani a fost un fiasco total. Dezamăgit, i-a mărturisit tatălui său că cei din juriu i-au spus că nu va putea cânta niciodată.

3. Albumul său de debut, lansat în martie 1956, a ajuns No.1 în topul Billboard şi a rămas acolo timp de trei săptâmâni.

4. Partenera pe care Presley o sărută în aceasă fotografie din 1956 a rămas un mister mult timp. Relativ recent s-a aflat că numele său este Barbara Gray.



5. Tot în anul de graţie 1956, Elvis a scos de fapt două albume, din care s-au extras patru hituri printre care Hound Dog şi Heartbreak Hotel

6. Cu trei albume succesive ajunse No.1, Presley a devenit unul din cei mai bine vânduţi muzicieni din toate timpurile.

7. Regele rockului a fost soldat în U.S. Army între 1958-1960. În acest timp, mama lui a murit, iar el, în timp ce se afla în Germania de Vest, a întâlnit-o pe tânăra de doar 14 ani, Priscilla Beaulieu, care aproximativ 8 ani mai târziu avea să-i devină soţie.



8. Blue Hawaii (1961) a fost unul din filmele cele mai de succes din cele 31 în care Presley a jucat.

9. Poza de mai jos a fost făcută în 1965 la Graceland, o proprietate din Memphis pe care Elvis şi-a cumpărat-o în 1957.



10. Filmul Charro! (1969) este unica peliculă în care Elvis doar joacă fără să şi cânte. De asemenea, este şi singurul rol unde poartă barbă.



Sursă: Purpleclover

Share pe Facebook