KOOL WTF HIP

18+: Cinci din cele mai controversate clipuri Rammstein

Lights! Camera! Achtung!

Dacă ţi-a ajuns pe la ureche numele trupei Rammstein, dar nu le cunoşti muzica, ar trebui să ştii două lucruri: sunt pasionaţi de efecte pirotehnice şi panichează lumea cu clipurile lor.

Fie că asistăm la mâncatul aripilor de îngeri, fie că admirăm o perversă sexual Albă ca Zăpada, este limpede că vorbim despre nişte profesionişti într-ale haosului industrial, marcă nemţească.

Prin urmare, insistăm să consideraţi că aţi fost avertizaţi, privind conţinutul celor de mai jos.

Lights! Camera! Achtung!
 

Stripped [1997]

Regizat de Philip Stolz şi Sven Budelmann

Piesa este un cover Depeche Mode. Ce se cunoaşte însă mai puţin este că imaginile de arhivă din clip sunt dintr-un film din 1936 numit Olympia.

Acesta este un documentar despre Jocurile Olimpice desfăşurate în acel an în Germania şi a fost considerat drept propagandă pentru ceea ce se numeşte rasa superioară a tinerilor nazişti.

Clipul a reuşit să enerveze foarte multă lume, inclusiv organizaţiile evreieşti care au protestat vehement.

Scandalul a fost aşa de mare că mai nimeni nu pare să fi observat că membrii trupei au apărut goi în clip.



Sonne [2002]

Regizat de Jorn Heitmann

Aici intrăm în lumea poveştilor cu Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici. Spre diferenţă însă de basmul original, aici Albă ca Zăpada este dependentă de un praf galben, iar toţi piticii sunt nişte perverşi obsedaţi sexual de ea.

Iniţial trupa avea alte scenarii de clip pentru această piesă, una din ele fiind expunerea celebrei ciuperci atomice de la Hiroshima, dar au renunţat. Nimic îngrijorător.



Mein Teil [2004]

Regizat de Zoran Bihac

Povestea din acest clip este bazată pe cazul real al lui Armin Meiwes care omora şi mânca victimele pe care le cunoştea pe internet. MTV Germania a refuzat difuzarea clipului înainte de 11 pm.

În imagini îl vedem pe Christoph îmbrăcat precum mama lui Armin şi pe Till executând o felaţie unui înger.

Vă lăsăm pe voi să aflaţi ce se întâmplă mai departe. Entertaimentul vremurilor pe care le trăim. De asemenea, nimic îngrijorator.



Pussy [2009]

Regizat de Jonas Akerlund

Pornet marca Rammstein. Fiecare membru este filmat în propriul său film hardcore-porn, unde cu mâinile pe masă sau nu, asistăm la foarte multă nuditate.

Scenele de sex se spune c-ar fi fost cât se poate de reale, dar nu e foarte sigur dacă pentru membrii trupei s-au folosit dubluri.



Mein Land [2011]

Regizat de Jonas Akerlund

Filmat în Malibu, în acest video îi vedem pe membrii Rammstein în calitate de beach boys ai anilor 60, pentru ca mai târziu tot ei să apară pe aceeaşi plajă printre flăcări, înbrăcaţi în ambalajul lor de industriaşi metalişti. Draguţ şi 18+

Sursă: TeamRock

Share pe Facebook