KOOL WTF HIP

Ascultă un mix , exclusiv cu Black Sabbath

Balearic Sabbath

Hai să visăm frumos. Obligatoriu trebuie să fie un loc cu nisip şi mare.

Poate fi Vama Veche, poate fi plaja din Krapetz, Bulgaria, orice plaja din Grecia, unde fie că vorbim de Marea Egee, fie că vorbim de Adriatică sau Mediterană, este locul perfect pentru hard chill.

Sau poate să fie vreun paradis thailandez, sau poate fi Zanzibarul unde mereu apa are aceeaşi temperatură cu aerul şi nu simţi nici cel mai mic disconfort, cand ieşi din apa.

A fost o zi plină şi frumoasa şi acum apune soarele. Sau a fost o noapte de party şi urmează răsăritul.

Şi, ai lângă tine femeia ta cosmică pe care o ţii în braţe. Şi îi aşezi scoici pe degetele de la picioare pline de nisip.

Şi nimeni nu zice nimic, pentru că nu e nevoie. E linişte, e pace, e unul din acele momente în care uiţi de toate şi de bucuri, vorba scriitorilor, de posibila imposibilă uşurătate a fiinţei, care oricum ţi se va reţinde din partea ta de paradis.

Şi peste toate astea, ştii şi cu ce se mănâncă Black Sabbath. Şi asculţi mixul ăsta de 40 minute, mai soft decât un fir de nisip, jazzy, ambient, Planet Caravan, Solitude, Laguna Sunrise s.a.m.d, ...dar numai Black Sabbath, realizat de un oarecare Robert Lee, care ştie la fel de bine ca şi tine ce trăieşti tu acum, departe de orice probleme. Şi ai grijă ce-ţi doreşti. Vorba 'ceea, s-ar putea să ţi se întâmple.

Hai că vine weekendul şi vara. Fiţi fericiţi! RockOn

Share pe Facebook