KOOL WTF HIP

Din înţelepciunile lui Lemmy către mai tânărul Phil Anselmo

Ce sfaturi a primit fostul vocalist Pantera de la maestrul lui spiritual, liderul Motorhead, Lemmy Kilmister

Orgoliul spune să nu acceptăm sfaturi de la nimeni, ştim să greşim şi singuri. Dar când Lemmy Kilmister vine cu un sfat la tine, stai şi asculţi.

Asta i s-a întâmplat şi lui Phil Anselmo, pe vremea când învârtea planeta în calitate de vocalist la Pantera.

Lemmy l-a atenţionat pe acesta că celebritatea are două tăişuri şi nu este permanentă, mai ales în show-biz.

"Mereu îmi spunea, mai ales când eram tânăr, că muzica, treaba mea cu muzica, popularitatea, sunt precum fluxul şi refluxul. Acum le poţi avea, în momentul doi au dispărut".

Anii au trecut, iar viaţa i-a confirmat lui Anselmo înţelepciunea spuselor lui Lemmy.

"Acum văd altfel lucrurile. Am trecut prin multe trupe, iar publicul a fost mai mult sau mai puţin numeros, mai mult sau mai puţin diferit".

De asemenea, Lemmy l-a avertizat că nu puţine vor fi momentele în care va fi greşit înţeles, că nu va fi foarte popular şi că orice ar face, nu va fi acceptat.

Anselmo a mai adăugat că Lemmy îi spunea că Pantera nu sună foarte diferit de Motorhead, dar că atunci credea că liderul Motorhead se referea la faptul că amândouă sunt trupe formate din toboşar, basist, chitară şi voce.

Fostul vocalist Pantera a mai vorbit şi de faptul că şi el şi Lemmy au avut dureri cumplite din cauza problemelor de sănătate şi cu toate astea front-man-ul Motorhead s-a dus şi a cântat: "Ura durerea, dar a iubit mai mult să fie pe scenă".

Sursă: Loudwire

Share pe Facebook