KOOL WTF HIP

Jason Newsted, fostul basist Metallica: "Guns N’Roses mi-a arătat ce să nu devin vreodată"

Poveştile unui turneu cu probleme

În 1992, Metallica şi Guns N’Roses erau în turneu împreună. A fost un turneu cu probleme: Axl Rose, Slash & Co. întârziau mereu, liderul Metallica, James Hetfield avea să se aleagă în urma unui incendiu pe scenă cu arsuri de gradul doi şi trei, iar fostul basist al trupei Jason Newsted a rămas cu amintiri neplăcute.

În 25 de ani de la haoticul turneu, lumea a cam auzit cam toate poveştile, dar Newsted susţine că Metallica a învăţat de la Guns N’Roses o lecţie despre ce să nu facă vreodată în calitatea ei de trupă rock.

"Am ales să cântăm noi mereu în deschidere, pentru că voiam să fim la timp pe scenă", îşi aminteşte Newsted. Dacă trebuia să fim la 8.01 pe scenă, la 8.01 eram pe scenă. Aşa a fost mereu. Ăsta este şi motivul pentru care Metallica a avut mereu şi încă are turnee şi îşi vând cel mai bine albumele." a declarat fostul basist Metallica pentru Loudwire.

"Guns N’Roses mi-a arătat ce să nu devin vreodată. Probleme de la bani, totală lipsă de respect faţă de oamenii cu care lucrează. Să te uiţi de sus la oameni care se uită admirativ la tine este cel mai urât lucru pe care poţi să-l faci, mai ales în acest business. I-am văzut făcând asta şi mi-a displăcut."

"Trupa a fost una din cele mai puternice, dar asta n-a durat mai mult de trei ani jumate. Şi-au ascuţit colţii şi apoi au decăzut", a concluzionat fost basist Metallica.
 

Share pe Facebook