KOOL WTF HIP

Liderul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, vorbeşte de modul în care muzica azi a devenit un soi de bizar festival Illuminati

“Nu mai văd aceeaşi relaţie dintre muzică şi oameni“

Într-o recentă sesiune de întrebări şi răspunsuri pe facebook, Billy Corgan, liderul Smashing Pumpkins, a povestit de ce muzica nu mai poate schimba lumea şi s-a transformat într-o foarte ciudată purtătoare de cuvânt Illuminati:

"Am crezut cu putere când aveam 20 ani în capacitatea muzicii de a schimba lumea. Nu mai cred asta acum, ceea ce, cumva, este destul de trist. Mă uit în jurul meu şi văd acelaşi lucru. Nu mai exista nici un muzician capabil să schimbe lumea. Tot ce văd sunt o mulţime de oameni, care nu fac altceva, decât să scrie coloana sonoră a Apocalipsei, parcă suntem într-un soi de bizar festival Illuminati", a declarat front-man-ul Smashing Pumpkins.

"Partea pozitivă a lucrurilor este că eu încă mai cred în umanitate, în gravitaţia lucrurilor care ne fac să ne simţim bine, să fim plini de speranţă, să avem pentru ce lupta. Problema este că muzica nu mai pare să mai reprezinte această majoritate. Nu mai văd aceeaşi relaţie dintre muzică şi oameni", a continuat acesta.

"Am crescut cu Beatles, se destrămaseră deja când mi-am dat seama căt de mari au fost. Lumea încă mai vorbeşte despre ei, e greu să-i ştergi din memoria colectivă. Pai putem să comparăm Beatles cu toate depresiile Illuminati Festival care se cântă acum?" a concis Corgan.

Sursă: Alternative Nation

Share pe Facebook