KOOL WTF HIP

Billy Corgan, liderul Smashing Pumpkins, îi ia apărarea lui Trump

„E un exemplu foarte clar că mass-media a ajuns o latrină sub ochii noştri”

Front-man-ul Smashing Pumpkins, Billy Corgan i-a luat apărarea lui Donald Trump în privinţa rapoartelor false promovate de BuzzFeed şi CNN, conform cărora preşedintele ales al Statelor Unite ar fi avut legături cu Federaţia Rusă.

Se întâmplă lucruri în America zilelor noastre. E un moment important, iar eu m-am documentat, având doar calitatea de artist. Ce văd că se întâmplă în mass-media este clar un moment de cotitură, care n-are nicio legatură cu lumea în care am trait. Călătoresc mult, vorbesc cu mulţi oameni cu care împărtăsesc aceleaşi valori ale bunului simţ. S-a creat o prăpastie între noi şi felul în care mass-media pune problema” a declarat Corgan.

Am avut un conflict în trecut cu jurnalistul CNN, Anderson Cooper, care a răspândit ştiri false despre mine cu câţiva ani în urmă. Recomand oricui să-i urmărească recentul interviu al acestuia cu Kellyanne Conway, consilierul lui Trump. Au fost 7 minute de josnicie din partea lui Cooper, cum rar mi-a fost dat să văd vreodată. E un exemplu foarte clar că mass-media a ajuns o latrină sub ochii noştri. E ceva ce n-am crezut să mai văd vreodată”, a concis acesta.

Billy Corgan, a declarat că este în discuţii avansate cu ceilalţi membrii ai trupei şi că e o chestiune de timp până când reuniunea va avea loc.

Sursă: Alternative Nation

Share pe Facebook