KOOL WTF HIP

Trent Reznor susţine că social media "răneşte" muzica

"E un cerc vicios şi complet nesănătos"

Într-un interviu pe care liderul Nine Inch Nails l-a acordat Yahoo!, Reznor a opinat că social media este foarte dăunatoare creatorilor de artă în general şi de muzică în special.

Ceea ce este foarte toxic este faptul că oricine poate să-şi dea cu părerea acum.  Internetul dă glas oricui crede că cineva dă doi bani pe ce spune şi că are dreptul să spună orice. Acest fapt a dus la un mediu foarte neprietenos pentru artişti şi pentru muzică. Muzicienii au ajuns să roage liderii de opinie să spună oilor să-i placă şi pe ei. E un cerc vicios şi complet nesănătos.”

Nu mai vezi nici un prinţ pe nicio scenă, ci doar nişte indivizi prinşi în stereotipuri, mult prea îngrijoraţi să placă, mult prea îngrijoraţi de ce cred alţii. Iar oameni care n-au făcut mare lucru în viaţa lor, cred că au dreptul să-şi dea cu opinia, doar pentru că au un cont facebook”, a continuat acesta.

Reznor şi partnenerul său Atticus Ross au lansat la sfârşitul anului trecut EP-ul Nine Inch Nails, Not The Actual Events. De asemenea, acesta a declarat că lucrează la un album nou, dar că nu crede că acesta va apărea anul acesta.

Sursă : Blabbermouth

Share pe Facebook