KOOL WTF HIP

Lita Ford: "Nu mai am nici un fel de comunicare cu copiii mei"

O poveste urâta de divorţ

Într-un interviu recent acordat publicaţiei The Women Network International Music, regina hard-rock a anilor 80, Lita Ford, a vorbit despre modul în care s-a transformat în avocat pentru părinţi la scurt timp după divorţul ei, în 2011, când i-a fost refuzat contactul cu ambii ei fii.

Lita Ford a declarat că este implicată activ în anumite organizaţii care au ca rol sensibilizarea părinţilor după divorţ.

Sistemul nostru legal de familie nu face nimic, decât dacă aveţi suficienţi bani pentru a plăti, altfel nu-i pasă nimănui de bunăstarea copiilor tăi. Fostul meu soţ are custodia copiilor mei de şapte ani. Nu am nici o comunicare cu ei de nici un fel, nici mesaje, nici apeluri telefonice, nici de e-mail-uri, nimic! Astaa este înstrăinare.”

Lita Ford a continuat: "Fostul meu soţ ştie că ei iubesc, iar ei trebuie să facă ceea ce spune el, folosindu-se de minciuni. Vrea să-mi facă rău pentru a divorţa de el, aşa că se foloseşte copiii noştri pentru a-mi provoca durere

"Am fost o mamă foarte bună. Fiii mei m-au iubit foarte mult, dar el este un mincinos. Acesta e motivul pentru care am devenit o activistă împotriva alienării parentale, atâta timp nebunia asta cât există în întreaga lume" a concluzionat aceasta.

Jim Gillette, tatăl copiilor şi vocalist în trupa Nitro, a respins acuzaţiile fostei soţii, susţinţând că acestea sunt calomnioase şi ridicole, ceea ce e cam înfricoşător pentru familie.

Ford şi Gillette au fost căsătoriţi timp de 16 ani, dar cuplul s-a destrămat în 2011. Potrivit Litei Ford, divorţul a fost unul foarte greu de suportat, dar a fost o sursă de inspiraţie pentru cel mai recent album al ei, Living Like A Runaway, care iniţial trebuia să se numească Healing.

Lita îşi acuză fostul soţul i-a făcut pe cei doi fii ai lor să aibă o atitudine ostilă împotriva ei.

Într-un interviu pentru Metal Sludge, Gillette a rupt tăcerea cu privire la situaţie, spunând:

"Spre deosebire de Lita, eu nu cred că e corect să spun lucruri rele despre mama unui copil în mod public sau în particular.

Consider că divorţul este destul de greu pe copii şi ei cu siguranţă nu au nevoie să fie răniţi sau jenaţi de un părinte iraţional.

În ceea de priveşte litigiile, instanţa a hotărât ca eu să am custodia copiilor. De asemenea, tot instanţa a hotărât că de câte ori ea doreşte să-şi viziteze copiii, să fie supravegheată în acest timp.”

În iulie 2015, James Gillette, fiul cel mare al acestora a lansat public acuzaţia că mama lor este un agresor de copii, care a încercat să-l facă pe el şi pe fratele lui să-şi urască tatăl. Când fiul cel mare nu a fost de acord cu mama lui, aceasta pare că şi-a pierdut controlul, James  făcând o plângere la poliţie, cum că mama lor a devenit violentă şi se tem să nu fie omorâţi într-un aces de furie.

Fiul cel mare a mai adăugat:

Noi nu am fost răpiţi. Noi trăim cu tatăl nostru pentru că asta vrem. Din fericire nu trebuie să o mai vedem pe mama noastră din nou şi avem actele legale pentru a dovedi aceasta. Îmi pare rău că mama mea nu acceptă asta şi da vina pe oricine, făcând pe victima în public.

Lita Ford a declarat într-un interviu în 2011 că nu are ea cum să fie un pericol pentru familia ei, pentru ca fostul ei soţ e culturist şi practicant de arte marţiale. Motivul divorţului a fost că se temea de acesta şi că nu ştie cum acesta a aflat că ea intenţiona să fugă de el cu copii cu tot.

Concluzia o trageţi singuri!
 

Share pe Facebook