KOOL WTF HIP

Lui John Lydon, vocalistul Sex Pistols, îi va fi un dor cumplit de Regina Angliei, când aceasta nu va mai fi

Lydon nu doreşte ca piesă "God Save the Queen" să redevină mare hit, când va muri regina

Liderul Sex Pistols, John Lydon, alias Johnny Rotten, a declarat că îi va fi un dor cumplit de Regina Angliei, când aceasta nu va mai fi în viaţă.

Când Margaret Thatcher a murit în 2013, piesa Ding Dong The Witch is Dead din coloana sonoră a filmului Vrăjitorul din Oz, a ajuns No.2 la vânzări în UK Charts, în urma unei campanii pe facebook.

Lydon spune că nu doreşte să se întâmple acelaşi lucru cu piesa Sex Pistols, God Save the Queen, când regina nu va mai fi printre noi.

Prin versurile God save the queen, she ain’t no human being / There is no future in England’s dreaming, piesă lansată în 1977, cu ocazia aniversări jubileului de argint al Reginei Elisabeta a II-a, a fost considerată un adevărat imn punk anti-establishment.

"God Save the Queen a fost o piesă despre situaţia politică şi despre obedienţa faţă de o monarhie în care nu cred", a declarat Lydon pentru publicaţia Quietus.

"Regina e şi ea un om şi când nu va mai fi, îmi va fi foarte dor de ea. Nu e vina ei că s-a născut într-o cuşcă de aur. Îi doresc viaţă lungă" a concis vocalistul Sex Pistols.

În noiembrie anul trecut, BBC Newsnight a difuzat piesa Sex Pistols, God Save the Queen, după ce Andrew Rossindell, membru conservator al Parlamentului a solicitat instituţiei să difuzeze zilnic imnul naţional al Marii Britanii la sfărşitul fiecărei zile.

Sursă: NME

Share pe Facebook