KOOL WTF HIP

12 calităţi ale iubitei sale, Nancy, scrise de mână de fostul basist Sex Pistols, Sid Vicious

În 1986 s-a făcut un film despre povestea de viaţă şi amor a celor doi, Nancy fiind jucată de Chloe Webb, iar Sid de Gary Oldman

În 1978, când basistul Sex Pistols, Sid Vicious avea doar 20 ani, a pus pe hârtie 12 calităţi pe care le aprecia la iubita sa Nancy Spungen.

Câteva luni mai târziu, Nancy a fost diagnosticată cu schizofrenie, ceea ce a facut ca presa de scandal de atunci s-o numească Nauseating Nancy. N-a durat mult, iar pe 12 octombrie 1978, iubita lui Sid a fost găsită moartă prin injunghiere în celebrul Hotel Chelsea din New York, unde la acea vreme locuia toată boema vremii. 

Deşi principalul vinovat părea să fie Sid, acesta n-a apucat să-şi dovedească nevinovăţia, decedând câteva luni mai târziu, pe 2 februarie 1979, în urma unei supradoze de heroină.

Se pare totuşi că nu el a fost autorul crimei. În camera de hotel a fost o mică petrecere, iar Sid era mult prea drogat să fie în stare de ceva.

În 1986 s-a făcut un film despre povestea de viaţă şi amor a celor doi, Nancy fiind jucată de Chloe Webb, iar Sid de Gary Oldman. Într-un rol secundar apare şi văduva de mai târziu a lui Kurt Cobain, Courtney Love.

Sid Vicious, pe numele său real, John Beverly, a fost membru Sex Pistols din 1977 până în 1979.

Share pe Facebook