KOOL WTF HIP

Se pare că Axl Rose suferă de "anxietate şi paranoia"

Nu de puţine ori atât Slash, basistul Duff McKagan, cât şi Matt Sorum, cel de-al doilea baterist GN’R au considerat că Axl şi-a pierdut controlul.

Vocalistul Guns N’Roses pare o persoană cu probleme destul de serioase.

Copil fiind, a fost abuzat sexual de un tată vitreg de religie penticostală, care îl forţa pe Axl să meargă de nu mai puţin de cinci ori pe săptămână la biserica.  Acestuia îi este aproape imposibil să aibă interacţiuni sociale, crizele sale de anxietate şi paranoia fiind foarte serioase. Pe scenă e cel mai mare rock star, însă în turnee, când e înconjurat doar de membrii trupei, aceştia îl suportă cu greu.

Acesta pare a fi şi motivul pentru care chitaristul Izzy Stradlin a renunţat la trupă. Steven Adler, primul baterist Guns N’Roses a fost dat afară pe motivul nu tocmai întemeiat că a încercat să-i dea heroină soţiei lui şi apoi să se culce cu ea.

În 1993, Axl Rose a somat restul trupei să semneze noi contracte care să specifice foarte clar că numele trupei îi aparţine. „Acesta a fost momentul în care l-am pierdut pe Axl”, susţine Slash.

Sunt foarte convins acum, mai mult decât atunci, că nu mai putem fi ce am fost. Suntem o mare trupă rock, dar certitudinea că avem lumea noastră proprie care poate supravieţui la bine şi la rău a cam dispărut şi nu se mai revine” a continuat acesta.

Noutatea anului în lumea rock este revenirea lui Slash în trupă. În mod firesc acest fapt s-a întâmplat în urma unor discuţii în care, pentru prima oară după foarte mult timp, Axl, Slash şi Duff au vorbit despre ce s-a întâmplat de lucrurile n-au mers şi despre ce e de făcut ca trupa să meargă mai departe în formula asta.

Am întâlnit un Axl renăscut, un Axl fericit. Axl chiar pare că n-a mai întalnit până acum un Axl aşa fericit. Realitatea e mult mai bizară decât ficţiunea”, a concis Slash.

Sursă: AlternativeNation

Share pe Facebook