KOOL WTF HIP

Serial Pink Floyd - episodul 16: Cunoaşteţi teoria conspiraţiei conform căreia "Dark Side of the Moon" este coloana sonoră a Vrăjitorului din Oz

Se pare că muzica de pe disc se sincronizează perfect cu filmul

Cu siguranţă cunoaştem cu toţii pe de rost celebrul şi, bineînţeles, unul din cele mai bine vândute albume rock din toate timpurile, Dark Side of the Moon.

Ei bine, aflaţi că mintea unora a mers până într-acolo încât au încercat să sinconizeze muzica de pe album cu filmul Vrăjitorul din Oz.

Treaba e că se pare că funcţionează pe bune.

Prin urmare, dacă vreţi să vedeţi grozăvia, nu trebuie decât să apăsaţi PLAY albumului de la prima piesă exact în momentul în care leul MGM să ragă a treia oară.

De asemenea, se recomandă ca sonorul filmului să fie MUTE, cu subtitrarea în engleză activată, iar albumul Dark Side of the Moon să apară în căşti.

Se pare că surpriza sincronizării este una de proporţii.

Mai mult, conform eHow.com, scrisul de pe genericul filmului "Produced by Mervyn LeRoy", când dispare prin efectul TRANSITION, acesta se transformă în Speak to Me şi Breathe.

Când, în cadrul unei conferinţe de presă din 1997, membrii Pink Floyd au fost întrebaţi de coincidenţa sincronizării, bateristul Nick Mason a răspuns:

"Este un total nonsens. Albumul n-are nicio treabă cu Vrăjitorul din Oz. Defapt noi am făcut coloana sonoră a filmului Sunetul Muzicii".

Sursă: NME  
 

Share pe Facebook