KOOL WTF HIP

Un fermier a găsit pe câmp o cameră de filmat. Când a văzut imaginile, FBI a deschis o anchetă. Detaliul incredibil pe care l-au descoperit după un an

"Sincer, m-am simţit destul de bine să văd cum poliţiştii au reuşit să se facă singuri idioţi" a declarat Reznor

Aţi citit bine. Chiar a existat un moment în care FBI a investigat presupusa ucidere a liderului Nine Inch Nails, Trent Reznor.

Anul 1989 a fost un an foarte bun pentru Trent Reznor şi pentru proiectul său muzical, Nine Inch Nails. În acelaşi an însă poliţia din Michigan, poliţia din Chicago şi FBI investigau moartea liderului NIN.

Trupa lansa în acel an primul său album, Pretty Hate Machine, iar primul single de pe acesta avea să fie Down With It, motiv pentru care Reznor a filmat la Chicago un clip pentru această piesă. Toate bune şi frumoase. De aici însă povestea începe să fie fooooarte ciudată.


Pentru a obţine nişte efecte video mai speciale cu ce aveau tehnologic la acea vreme, membrilor echipei de filmare le-a venit ideea de a ataşa câteva camere video de nişte baloane cu heliu.

De aici începe suprarealismul situaţiei.

Una din camere a fost pur şi simplu luată de vând şi purtată nu mai puţin de 300 mile, aproximativ 482 km, şi a aterizat fix în mijlocul unui lan de porumb în Michigan.

Aceasta a fost găsită de un fermier, care după ce a văzut filmarea şi l-a văzut pe Reznor având look-ul unui mort, înconjurat de chitaristul Richard Patrick şi bateristul Chris Vrenna, a dus înregistrarea la poliţie.

Autenticitatea filmărilor i-a convins pe poliţişti că au de a face cu un caz care implică ritualuri satanice, plus o crimă sau sinucidere. Ce a urmat este de domeniul fantasticului. Practic poliţia din statele Michigan, Chicago şi FBI au investigat acest caz mai mult de un an de zile.

Cazul a ajuns să fie difuzat de o televiziune americană într-un show tabloid numit Hard Copy.

"Când am văzut la ştiri că avem un caz de omucidere, ritualuri satanice şi că am fost ucis, mi-am zis că asta e o super poveste. A fost foarte amuzant să aflu că micul nostru incident cu camera de luat vederi avea să ia aşa proporţii, că atâţia oameni aveau să fie implicaţi în acest caz. Sincer, m-am simţit destul de bine să văd cum poliţiştii au reuşit să se facă singuri idioţi" avea să declare Reznor pentru Hard Copy.

Dacă n-aţi văzut niciodată înregistrarea de mai jos, vă asigurăm că 10 minute veţi râde cu gura până la urechi, văzând cum moraliştii de la Hard Copy încearcă să-l ridiculizeze pe Reznor pentru reacţia sa faţă de poliţie şi FBI, instituţii care nu numai că nu ştiau cine este, dar habar nu aveau că este şi foarte...viu.


Sursă: Dangerous Mind

Share pe Facebook