KOOL WTF HIP

VIDEO: Un interviu absolut fermecător cu Iggy Pop la Late Night Show în 1982

"Mă sperie foarte tare această ţară, America. Unele din valorile ei sunt complet neplăcute şi rău intenţionate. Şi este foarte ciudat cum mobilizează oamenii. Eu sunt de cealaltă parte a baricadei", prezicea Iggy Pop realităţile de azi în cartea sa din 1982, I Need More: The Stooges and Other Stories

Iggy Pop a fost mereu ca un zeu, mereu a fost cumva deasupra noastră şi, paradoxal, niciodată nu s-a prezentat ca atare. Aveţi mai jos un video în care puteţi vedea prima apariţie a lui Iggy Pop la show-ul TV Late Night al lui David Letterman în decembrie 1982.

Se afla acolo să-şi promoveze cartea pe care tocmai o lansase I Need More: The Stooges and Other Stories, dar şi albumul proaspăt lansat, Zombie Birdhouse.

Imediat după ce a fost introdus, Iggy intră în scenă ca un taifun, purtând nişte cisme roşii, cu un fard albastru-tucuaz la ochi, arătând ca o felină neagră şi feroce, cântând piesa Eat or Be Eaten. Urmează apoi interviul absolut fermecător cu Letterman.

După ce au vorbit despre cum este să trăieşti într-o rulotă, discuţia a ajuns la stage diving-ul pe care Iggy îl făcea la fiecare show. Era pentru a doua oară în viaţa lui şi cânta în deschidere la Frank Zappa. Dacă n-ar fi sărit de pe scenă în public, nu şi-ar fi adus nimeni aminte că au trecut pe acolo.

De asemenea, Iggy povesteşte cum a ajuns la dentist pentru că s-a tras din greşeală un microfon în dinţi.


Sursă: DangerousMinds

Share pe Facebook