KOOL WTF HIP

Liderul Megadeth, Dave Mustaine: "Am trecut peste faptul că Metallica mi-au folosit compoziţiile"

Piesele la care face referire sunt Ride the Lightning şi Leper Messiah

Într-un interviu pentru publicaţia Rolling Stones, liderul Megadeth, Dave Mustaine a trebuit să aleagă 15 piese care să-i descrie viaţa şi care să descrie diferite puncte de cotitură în cariera sa.

Una din piesele alese de Mustaine a fost Metallica, Ride the Lightning despre care a declarat că aceasta conţine riff-uri care îi aparţin. Mai mult, acesta a declarat că şi piesa Leper Messiah are parţi tot de el scrise.

Sunt foarte multe pe care le poţi face cu chitara, dar în cazul celor două piese, există foarte multe similarităţi cu Megadeth. Dar şi-au făcut foarte bine treaba”, a concluzionat Mustaine.

Acesta a continuat: „Am trecut peste faptul că Metallica mi-au folosit compoziţiile. Nu mă mai obsedează lucrurile astea. Suntem două trupe mari şi suntem…prieteni. S-au întamplat tot soiul de lucruri. David [Ellefson, basistul Megadeth n.r.] m-a dat în judecată şi mi-a cerut 18 milioane şi jumatate de dolari. Acum cântam din nou împreună. Pot să-i iert pe Metallica c-au folosit din compoziţiile mele. Şi ştii ceva, fac o treabă foarte bună şi sunt mândru de ei.”

Mustaine a fost membru al Metallica pentru mai puţin de doi ani, în 1982-1983, dar a fost dar afară şi înlocuit de Kirk Hammett.

Dave n-a vorbit cu foştii colegi mai mult de 20 ani, dar a revenit la gânduri mai bune şi au împărţit aceeaşi scenă în cadrul turneului The Big 4.

Dave nu a vorbit cu membrii Metallica pentru mai mult de două decenii, dar a revenit la gânduri mai bune în ultimii ani. Au împărţit aceeaşi scenă la în cadrul turneului The Big 4. De asemenea, au şi cântat împreună câteva piese.

Mustaine nu a fost introdus în Rock and Roll Hall Of Fame cu alături de Metallica în timpul ceremoniei din aprilie 2009, la Cleveland, Ohio Auditorium Public.

Sursă: Blabbermouth
 

Share pe Facebook