KOOL WTF HIP

Bizareriile lui Frank Zappa, Grace Jones, Van Halen şi Iggy Pop

Câteva poveşti cel puţin amuzante

Imaginea publică a lui Frank Zappa a fost mereu una de un satirist cultural obraznic, care nu face niciodată compromisuri, însă colaboratorii săi apropiaţi îl cunoşteau ca un lider de trupă workoholic şi perfecţionist. De asemenea, era în permanenţă nemulţumit de performaţele live atât ale sale, cât şi ale colegilor de trupă. Lucrurile mergeau până într-acolo încât le cerea acestora să se abţină în a consuma droguri uşoare înainte de a se sui pe scenă.

În 1981, diva pop de origine jamaicană, Grace Jones, l-a pălmuit în direct pe realizatorul BBC, Russell Harty, în timpul unui televizat, pentru că acesta a abordat un alt invitat în mijlocul interviului.

În cererile speciale pentru turnee, Van Halen voiau să aibă în permanenţă în backstage un bol plin cu bomboane M&M, dar niciuna din acestea să nu fie maro. De fapt, cererea era o şmecherie, să afle cât de atenţi sunt de fapt organizatorii de concerte la doleanţele lor.



De departe, cea mai bizară cerere pentru backstage vine de la Iggy Pop. Acesta voia să aibă un anumit număr al publicaţiei USA Today în care era scris un articol despre riscurile obezităţii. De asemenea, mai dorea un actor care să-l imite pe celebrul comediant america Bob Hope. O altă cerere a fost ca tot în backstage să fie prezenţi şapte pitici, îmbrăcaţi intocmai ca în filmul lui Walt Disney.

Sursă: cheatsheet.com

Share pe Facebook