KOOL WTF HIP

AUDIO: Scandalul Judas Priest pare să nu se mai termine. A venit rândul basistului Ian Hill să-i răspundă fostului chitarist K.K. Downing

"E ca şi cum au chema înapoi un fundaş ieşit la pensie pentru că unul din noi este rănit"

După ce legendarul chitarist Glenn Tipton şi-a anunţat retragerea din turneul Firepower din cauză că suferă de Parkinson, şi a fost înlocuit de Andy Sneap, fostul chitarist, K.K. Downing a ţinut să facă public faptul că este "şocat" de faptul că n-a fost rechemat în trupă.

Downing s-a retrat din Judas Priest în aprilie 2011. A fost înlocuit de Richie Faulkner, care în trecut a fost chitaristul trupei lui Lauren Harris, fiica basistului Iron Maiden, Steve Harris.

Într-un recent interviu pentru publicaţia Metal Wani, basistul Ian Hill s-a arătat mirat de "şocul" fostului său coleg de trupă

"Ca să fiu sincer, nu ştiu ce i se întâmplă. S-a retras în urmă cu 7 ani şi a fost limpede că nu doreşte să revină. Sunt surprins c-a declarat că e n-a fost chemat înapoi. Cred că ar fi trebuit să fie mai de grabă surprins dacă l-am fi chemat înapoi. E ca şi cum au chema înapoi un fundaş ieşit la pensie pentru că unul din noi este rănit."



Pe 9 martie apare noul album Judas Priest, iar în cadrul turneului de promovare trupa va cânta la Bucureşti pe 22 iulie, iar biletele se găsesc aici.

Sursă: Blabbermouth


 

Share pe Facebook