KOOL WTF HIP

Concertul Litei Ford s-a mutat la Hard Rock Cafe

Regina hard-rock a anilor 80 a confirmat că urmează să înceapă lucrul la un nou album de studio care va fi unul foarte dark.

Concertul Litei Ford, una dintre cele mai apreciate chitariste din toate timpurile, care va avea loc pe 14 martie la Bucureşti, s-a mutat la Hard Rock Café, iar ora de început a show-ului este 21.30.

Biletele cumparate pentru Sala Palatului sunt in continuare valabile si vor fi echivalate cu accesul la concertul de la Hard Rock Café şi un loc la masa. Apropierea de scena se va stabili în funcţie de categoria biletelor.

Fanii Litei Ford care doresc sa o vada pentru prima data la Bucureşti pot achizitiona bilete in picioare la pretul de 65 de ron la concertul de pe 14 martie de la Hard Rock Café de pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.iabilet.ro şi de la locul evenimentului.

          Inclusă în Top 10 al femeilor chitariste din toate timpurile, câştigatoare a premiului „Cea mai bună chitaristă” a anului 1989, nominalizata la Grammy pentru „Cea mai buna interpretare vocala feminina a unei piese rock”, Lita Ford s-a impus în lumea muzicii prin sonoritatea punk a pieselor sale, apariţiile provocatoare pe scena şi stilul rebel.

Unul dintre albumele cu cel mai mare succes al cantareţei americane şi cel care avea să o proiecteze între numele cu greutate ale muzicii rock a fost „Lita”, care conţine hituri devenite ulterior foarte populare precum Kiss Me Deadly, Close My Eyes Forever, celebrul duet cu Ozzy Osbourne şi Falling In and Out of Love, o piesa scrisă împreuna cu basistul Nikki Sixx de la Motley Crue.

Share pe Facebook